Rabu, 15 September 2010

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2010

Macam dah lambat la pulak aku nak wishing semua pembaca blog aku ni. Tapi bedal jer lah. Daripada tak tulis apa-apa. At least nampak la macam aku ni produktif jugak, muahaha..Aku nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin untuk semua pembaca blog aku yang tak seberapa ni. Manalah tahu kalau aku ada tertulis benda-benda yang mungkin ada sesapa terasa hati ke apa-apa ke.

Okaylah, aku tahun ni langsung tak hantar kad raya kat sesapa. Kalau dulu ada la jugak aku beli kad, pastuh beli setem. Kali ni, hantar e-card pun takde. Even SMS pun tak hantar. Haiyaa..pemalas betul..Tapi benda dah lepas, tak payahlah nak nyesal-nyesal kan? Okaylah..ni kad ucapan buatan sendiri aku.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Entri Sebelum-sebelum Ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...